U bevindt zich hier

Opruimingen

De zorgen van onze klanten wegnemen is onze prioriteit. Dat kunnen wij realiseren middels de volgende diensten:

  • Opruimingen van een kelder, een zolder of een compleet huis.
  • Wij werken snel, netjes en efficiënt.
  • Bij de opname worden al uw wensen en voorkeuren genoteerd.
  • Wanneer er kleine herstelwerkzaamheden nodig zijn kan Opruimingen JDF deze voor u uitvoeren.
  • Overbodige spullen worden afgevoerd, gescheiden en waar mogelijk hergebruikt.
  • Vooraf wordt een duidelijke prijsofferte opgesteld, zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Opruimingen JDF levert ontruimingen en opruimdiensten bij u in de regio tegen scherpe tarieven en op korte termijn. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Algemene verhuizingen

Bij een verhuizing moeten spullen worden overgebracht naar een nieuwe locatie. Een groot deel van de inboedel zal niet meeverhuizen zoals vloerbekleding, raamdecoratie en ander maatwerk. In dat geval kan Opruimingen JDF assisteren met het leegruimen van de oude woning en het afvoeren van dat deel van de inboedel dat niet meer gewenst is.​

Met name bij senioren zullen bewoners vaak naar een kleiner appartement verhuizen. Een nieuwe woning met voorzieningen, zonder trappen of gevaarlijke zolders en kelders. Hiervoor moet er vaak wel veel ruimte worden opgeofferd. Wij bij Opruimingen JDF helpen u met het afvoeren van alle spullen die niet mee kunnen naar de volgende bestemming. Waar mogelijk krijgen bruikbare spullen een tweede leven, afval wordt netjes afgevoerd en gescheiden voor hergebruik.

Ontruiming bij overlijden

Een overleden familielid is altijd een emotionele en donkere periode in het leven. Tijd om te rouwen is er niet omdat u zoveel moet regelen. Opruimingen JDF uit De Pinte neemt graag een deel van deze zware last van u over en ontruimt een woning of appartement op een discrete wijze, met respect voor de overledene. U kunt vooraf speciale wensen aangeven tijdens de bespreking van uw opdracht.