U bevindt zich hier

Extra services

Casco strippen van kantoren, winkel- en bedrijfsruimtes

Stopt u met uw winkel of verlaat u een bedrijfspand, dan kan u op Opruimingen JDF rekenen voor het casco strippen van uw zaak of kantoren. Wij halen de hele ruimte vakkundig en snel leeg en verwijderen dus wanden, plafonds, vloerbekleding, onthaalbalies, keukens, sanitair enz. Tot er een naakte ruimte overblijft die klaar is voor een volgende bestemming.

Liftservice

Wij beschikken bij Opruimingen JDF in De Pinte over onze eigen liftservice. Woont u in Oost-Vlaanderen en heeft u behoefte aan een ontruiming, dan helpen wij u zonder problemen uit de brand. Vervolgens bieden wij het nodige vervoer aan voor de verhuizing, of opslag van alle goederen.

Meubelopslag

Wilt u geen afscheid nemen van de inboedel dan is het mogelijk om deze eventueel in zijn geheel op te slaan, voor kortere of langere termijn. Wij bij Opruimingen JDF uit De Pinte zullen ervoor zorgen dat de goederen worden opgeslagen in veilige opslagcontainers en meubelkisten, waarin ze beschermd zijn tegen diefstal en schade. Bel ons vandaag nog om naar de mogelijkheden te vragen.

Schoonmaak

Is het nodig dat de ontruimde locatie proper voor de dag komt? Ook hier kunnen wij bij Opruimingen JDF voor zorgen. Wij maken vloeren en ramen schoon, maken de woning klaar voor oplevering, verhuur, of verkoop. Tevens kunnen wij indien gewenst de locatie ontsmetten en desinfecteren. Tenslotte is het mogelijk bepaalde ruimtes te ontgeuren en te behandelen tegen ongedierte. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.